Welkom bij Libertad Car-rental Bonaire.  Onze auto’s worden beheerd door Back to Basic Bonaire.

Libertad betekent VRIJHEID. En dat is wat u krijgt als u bij ons een auto huurt. En………………

GOED! GOEDKOOP! GOEDKOPER! GOEDKOOPST?
Op Bonaire is het eigenlijk een “must” om een auto tot uw beschikking te hebben. Met onze auto’s kan u zich vrij verplaatsen naar uw hotel of logeeradres. Of naar een van de andere paradijselijke plekjes van Bonaire.
Ook voor kortere periodes, bijv. wanneer u tijdelijk voor werk, op Bonaire bent, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze huurauto’s. U huurt een prima auto tegen een heel voordelige en scherpe prijs. Erg voordelig en misschien qua kosten wel de goedkoopste car-rental op Bonaire. Al onze auto’s hebben al wat kilometers afgelegd en nog nooit iemand teleurgesteld. De auto’s zijn technisch in perfecte staat en 100 % veilig bij aflevering.
En natuurlijk zijn de auto’s W.A. verzekerd. Verder zijn alle lokale belastingen en andere kosten betaald. All Risk bijverzekeren is mogelijk. We kunnen de prijzen laag houden en de huurauto’s dus goedkoop aanbieden omdat we enkel al gebruikte auto’s in ons assortiment hebben. Uiteraard willen we onze huurauto’s in dezelfde staat terug. Maar een klein krasje zit soms in een klein hoekje en daar doen we dan niet moeilijk over. Alle auto’s hebben airconditioning. Sommige zijn standaard / manueel geschakeld en andere zijn automaat.

Service……………………… GOED! BETER! BEST?
Vrijwel iedereen komt met het vliegtuig aan op Bonaire. Het zal dan ook meestal op de airport zijn, waar u uw huurauto wilt ophalen en inleveren. U hoeft na een lange vlucht geen half uur in de rij te staan om bij 1 van de “grote” verhuurbedrijven een auto op te halen. En allerlei papieren in te vullen. Bij ons is het maken van een foto van het rijbewijs voor de verzekering voldoende. Dan de betaling en binnen 5 minuten rijdt u weg. Mocht u een andere plaats willen voor ophalen en inleveren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

GRATIS……………… Het gebruik van een kinderzitje is gratis.

BELANGRIJK:  Bij de prijs is inbegrepen 6% ABB (BTW).

Op Bonaire hoef je je niet te vervelen. Of je nu een duiker, mountainbiker, of natuurliefhebber bent of gewoon de dag op het strand wilt doorbrengen, Bonaire heeft het. Bezoek: http://www.tourismbonaire.com/